husna, jangan benci cintaku
15 August 2018

husna, jangan benci cintakuAnda kenal Husna? Ini 3 perkara tentang Husna yang patut anda tiru sebagai wanita
.
.
.
Husna husna husna… perasan tak dia tiga hari ni timeline kita dibanjiri dengan nama Husna. Siapa Husna? Kenapa Husna? 
.
.
Dan kerana Husna setitik, rosak Husna sebelanga. Amboi!
.
.
Tapi disebalik negativiti Husna yang teruk dikecam netizen. Ada beberapa perkara yang anda boleh contohi tentang beliau tau
.
.
Baca perkongsian ni —->>>

.

.

husna janga benci cintaku

1. Husna seorang yang bercita -cita tinggi
.
Apa yang anda boleh tiru, desebalik perangai annoying Husna, beliau juga seorang yang bercita cita tinggi. Setuju atau Setuju?
.
.
Beliau sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan apa yang beliau cita-citakan. Eh ada cita-cita tinggi tak salah. Yang salah bila impikan sesuatu yang HARAM dan tak patut
.
Dalam kes ni, anda boleh la tiru sifat Husna yang bercita-cita tinggi tu untuk mencapai matlamat dan goals anda sebagai wanita yang berjaya dalam kerjaya dan kehidupan
.
Jangan pandang yang negatif je tau…cuba kita ubah kepada perkara yang lebih positif, tak gitu?
.

.

husna jangan benci cintaku.

2. Husna Berani mengambil Risiko
.
.
Selain seorang yang bercita cita tinggi, Husna juga seorang yang berani mengambil risiko
.
manakan tidak, tak ramai wanita yang mampu buat seperti Husna buat, tapi beliau meletakkan risiko di tempat kedua dan matlamat nya di tempat pertama
.
Risiko dalam kehidupan, keluar dari ‘comfort zone’ dan memulakan sesuatu yang lain, akan memberikan impak dan keputusan luar biasa dalam kehidupan
.
Contohnya, anda hari ini sanggup bangun seawal 5 pagi, Drive ke tempat kerja, mengambil risiko dalam keputusan harian, bukankah anda juga wanita yang hebat?
.
Lakukan tidakan luar biasa untuk dapat hasil yang luar biasa- Anda biasa dengar kata-kata ini?

.

.

husna jangan benci cintaku.

3. Husna Seorang yang Berusaha Kuat untuk Menjadikan Impiannya menjadi kenyataan
.
wanita wanita hebat selalunya mereka tidak melakukan pekerjaan dengan culas. mereka akan merancang dengan teliti sesuatu cita-cita sebelum melakukannya mengikut planning
.
Dengan palanning yang teratur, ditambah pula berusaha kuat, akhirnya impian mereka mampu menjadi kenyataan
.
Begitu juga anda, saya percaya kita semua mempunyai impian kan? namun berapa ramai yang mampu bekerja kuat demi mencapai cita-cita mereka?
.
Adakah anda sudah berusaha cukup kuat hari ini? Tepuk dada tanya lah iman
.
.

NAK JADI SECANTIK HUSNA?

.

.

Jangan lupa dapatkan Tudung Eksklusif di zeez

.

.

#Zeez

#CrownForEveryInspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?